10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Voel je in harmonie

Gelaatsverzorging

Ik ben gericht op huid verbeterende gelaatsverzorgingen met kwalitatief hoogstaande producten en manuele technieken op een holistische manier.Ik werk parallel en complementair met het bindweefsel, pees- en spierweefsel, het botweefsel, het bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel, het lymfesysteem én lichaamsenergie.

Hiermee breng ik de gezichtsverzorgingen naar een hogere dimensie, ik versterk hiermee de effecten vd technieken van buiten naar binnen. Iets wat toestellen niet kunnen evenaren.

Ik combineer Germaine de Capuccini met het Belgische merk Celestetic, deze zijn cosmeceuticals en bevatten actieve bestanddelen die écht een verschil maken voor uw huid op een zachte manier. 

Ze zijn daarbij volledig personaliseerbaar naargelang uw huidtype en het probleem dat u wil behandelen.

  • comfort
  • Heerlijke subtiele geuren
  • Diepgaande werking
  • Prachtige resultaten in korte tijd
B75C61E7-1150-48A9-806A-1C36E22B1AFC (1)

Een zeer uitgebreide gezichtsverzorging met intense ontspanning door oa. acupressuur, activeren van meridianen en voetreflexologie.

Een zeer uitgebreide gezichtsverzorging. met natuurlijke Facelift, ik werk hier parallel en complementair met het bindweefsel, pees- en spierweefsel, het botweefsel, het bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel en het lymfesysteem.

Een gezichtsverzorging met diepgaande ontspanning en verwennerij voor je huid. Ik combineer massagetechnieken met een harmonieuze benadering. Hierdoor wordt je huid, verzorgd én verwend met zorgvuldig geselecteerde producten.