10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Zenergie

 • Manicure € 20,00

  De handen worden gehydrateerd en gevoed zodat de huid niet schilfert. Bovendien herstelt het de nagels en maakt ze sterk. Na deze behandeling kan je pronken met mooie handen.
  Duur: 30min

 • Lakken € 9.00

Zenergie

 • Paraffine pakking € 20.00

  Een pakking met warme paraffine zorgt voor een diepe hydratatie in de huid. Een paraffinebehandeling is een aanrader voor mensen die last hebben van droge handen, winterhanden en koude handen. Het verzacht tevens de ontstekingen in gewrichten bij reuma en arthritis. Het verzacht tevens de ontstekingen in gewrichten bij reuma en arthritis.

Zenergie

 • Pedicure € 40.00

  Goede voetverzorging in tegenstelling tot wat veel mensen denken is geen overbodige luxe. Wanneer uw voeten pijn doen, zal ongemerkt uw houding gaan veranderen en daardoor kunnen nek en rugklachten ontstaan. Door regelmatig een gediplomeerde pedicure te bezoeken, kunt u heel veel vervelende klachten voorkomen.

 • Lakken € 9.00

Zenergie

 • Paraffine pakking € 20.00

  Een pakking met warme paraffinespray zorgt voor een diepe hydratatie in de huid. Een paraffinebehandeling is een aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten. Het verzacht tevens de ontstekingen in gewrichten bij reuma en arthritis.

Zenergie

 • Massage met warme stenen € 25.00

  Eerst worden de voeten ingemasseerd met massageolie zodat de stenen goed over de huid kunnen glijden. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige massagetechnieken. Door de combinatie van massage en warmte worden de spieren dieper gemasseerd dan alleen met de handen, wat de massage effectiever maakt.

Boek een afspraak bij Zenergie