10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Over ons

Voel je in harmonie

Ik ben in 2000 met grote onderscheiding afgestudeerd in het Sivo te Berchem. In datzelfde jaar ben ik beginnen werken bij schoonheidsinstituut Visage te Antwerpen. Daar heb ik eerst een opleiding tot professioneel schoonheidsspecialiste genoten.

Na 3 jaar ben ik op zelfstandige basis gaan werken voor schoonheidsinstituut Ilonka. Mijn liefde voor het vak werd steeds groter en daardoor besloot ik in 2007 om mijn eigen zaak te starten, schoonheidsinstituut Zenergie.

Jouw goed gevoel, dat is mijn drijfveer. Het doet me enorm veel deugd als ik je na een behandeling weer als een nieuw, ontspannen persoon naar huis kan laten gaan.

Video afspelen

Over ons

ZENERGIE

Wij zijn gericht op huidverbeterende gelaatsverzorgingen met kwalitatief hoogstaande producten die jou huid meteen doen stralen. Wij hechten enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak die je verdient en zullen er alles aan doen om je een goed gevoel te geven zodat je optimaal kan genieten van ‘me-time’. We onderscheiden ons t.o.v. anderen doordat we een totaalbeleving bieden; Energetische behandelingen en intense ontspanning die absoluut helemaal aansluiten bij het DNA van “Zenergie voel je in harmonie.” Wij streven niet naar een ideaalbeeld maar wel om jouw natuurlijke schoonheid naar boven te halen die met de jaren verloren is gegaan door bv. stress, hormonen, vermoeidheid, depressie, ziekte, prestatiedruk, voeding, medicatie, verlies,… Zodat jij weer ten volle ‘gelukkig’ kan stralen! Dit alles in een rustige omgeving vlak aan de Kalmthoutse Heide.

Heel graag tot binnenkort,
Lies & Bart