10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Over ons

Voel je in harmonie

Ik ben in 2000 met grote onderscheiding afgestudeerd in het Sivo te Berchem. In datzelfde jaar ben ik beginnen werken bij schoonheidsinstituut Visage te Antwerpen. Daar heb ik eerst een opleiding tot professioneel schoonheidsspecialiste genoten.

Na 3 jaar ben ik op zelfstandige basis gaan werken voor schoonheidsinstituut Ilonka. Mijn liefde voor het vak werd steeds groter en daardoor besloot ik in 2007 om mijn eigen zaak te starten, schoonheidsinstituut Zenergie.

Jouw goed gevoel, dat is mijn drijfveer. Het doet me enorm veel deugd als ik je na een behandeling weer als een nieuw, ontspannen persoon naar huis kan laten gaan.

Video afspelen

Over ons

ZENERGIE

Inmiddels heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in manuele technieken voor het gelaat op een holistische manier. Hierbij wordt het gelaat in zijn geheel behandeld en niet volgens verschillende onderdelen waaruit het gelaat is opgebouwd. Ik werk parallel en complementair met het bindweefsel, pees- en spierweefsel, het botweefsel, het bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel, het lymfesysteem cel en lichaamsenergie. Op deze manier kan ik heel doelgericht een op maat gemaakt behandelprogramma opstellen, rekening houdend met de vraag, het doel, de tijd en het beschikbare budget van iedere klant.

Heel graag tot binnenkort,
Lies