10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Germaine de Capuccini Anti-Aging

HARMONIE - RELAXATIE

Give your body a little love, it deserves  it.

 • verbeterd uw immuunsysteem 
 • Minder stress
 • Slaapt beter
 • Gelukshormoon komt vrij
 • Gespannen spieren, worden soepel
 • Bloedcirculatie verbeterd 
 • Afvalstoffen worden verwijderd
 • Betere concentratie

Intense ontspanning, energetische behandelingen voor meer ENERGIE, een zalig ZEN gevoel om je goed te voelen, voor een gezond lichaam. Het is zeer belangrijk om de juiste balans te vinden tussen stress en ontspanning en daar kunnen we met volgende behandelingen absoluut voor zorgen. Volgende zalige behandelingen sluiten helemaal aan bij het DNA van Zenergie, ‘Zenergie voel je in harmonie’

Germaine de Capuccini Anti-Aging

Lichaamsverzorging

Behandelingen om extra van te genieten, die je helemaal weer opladen en je voorzien van nieuwe energie om er weer volop tegenaan te gaan!
Deze kan je apart boeken of ik voeg ze toe in het tijdspakket op maat. Voor een intense aanpak, een verbetering naar meer energie/rust in je hoofd op lange termijn zijn meerdere sessies op korte tijd aan te raden!

Acces bars

 • Wat is acces bars?

  Een uniek energetisch lichaamsproces. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

 • Acces bars volwassenen

  € 60.00 - Duur: 40 min
  € 75.00 - Duur: 60 min

 • Acces bars kinderen t.e.m. 12 jaar

  € 40.00 - Duur: 30 min

 • Wist je dat een barssessie:

  * De hersengolven vertraagt * innerlijke rust doet toenemen * verbertert de slaap en je wordt er uitgeruster wakker van * meer helderheid * meer energie

 • Een Access Bars® sessie kan een bijdrage zijn bij:

  * Als je stress en spanningen ervaart * Concentratievermogen * pijnklachten * Hypersensitiviteit (HSP) * Zich vermoeid voelen * Reuma * Als je veel in je hoofd hebt zitten en het denken moeilijk tot rust kan brengen. * je moeilijk kan ontspannen * Slapeloosheid * Je niet blij bent met jezelf * Hooggevoelig zijn en veel energie en emoties van anderen oppikt * Slecht kunnen slapen * Veranderingen willen in hun leven of in veranderingen zitten * Loslaten van angsten. * Depressie. * Loslaten en veranderen van een negatief zelfbeeld. * Vermoeidheidsklachten. * Lichamelijke klachten. * Piekeren (vol hoofd). * ADHD, ADD, Autisme bij kinderen. * Menopauze. * Zwangerschapsklachten * vruchtbaarheidsproblemen * Burn out * Geen zelfvertrouwen * Problemen met eetpatronen (anorexia en boulimie). * Alcohol – en drugsverslaving. * Langdurige migraine. * Puberteit. * computerverslaving * Gameverslaving * Voor iedereen jong en oud * enz…..

 • IN HET ERGSTE GEVAL VOEL JE JE ALSOF JE EEN HEERLIJKE MASSAGE HEBT ONTVANGEN EN IN HET BESTE GEVAL VERANDERT HEEL JE LEVEN (TEN GOEDE). Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij een ACCES BARS BEHANDELING, ze zijn veel rustiger, slapen beter, studeren gemakkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen… Heel doeltreffend voor kinderen met een vol hoofd, huil buien, angstig zijn, bang om te gaan slapen.,,,

Boek een afspraak bij Zenergie

Energetische facelift

 • Aan te raden is minimaal 4 tot 5 keer een sessie te doen.

  Voor je eigen welzijn is het aangeraden om regelmatig van een energetische facelift te genieten. (om de 1 of 2 maand) Een prachtig pareltje onder lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam.

 • Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling!

 • Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk wordt je je bewust van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je ervaart meer dankbaarheid voor jouw lichaam en onzekerheden worden minder of verdwijnen helemaal. Het lichamelijk effect blijft niet bij een verjongd gezicht alleen, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

 • De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een body lift kunnen noemen !! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam. De energie stroom extra naar de plekken waar nodig, in het gehele lichaam.

 • Een Energetische Facelift:

  Ontspant het hele lichaam en gezicht. Laat stress wegvloeien in het lichaam en gezicht. De huid, ons grootste orgaan, gaat weer stralen. Vertraagt het verouderingsproces. Vermindering van diep liggende rimpels en lijnen. Verstevigd de huid. Werkt op al onze organen. Werkt op het botstructuur. Werkt op DNA niveau. Werkt op cellulair niveau. Je gaat minder oordelen over jou lichaam en dat van anderen. Een gezondere en vitalere uitstraling. Werkt van binnen uit naar buiten.

Boek een afspraak bij Zenergie

Holistische obsidiana massage

 • Eeuwenlang hebben de Obsidiana stenen en Onixstenen energie opgeslagen afkomstig van de zon en de aarde. Deze stenen worden voor Germaine de Capuccini exclusief gehouwen uit een Mexicaanse grot. In contact met het lichaam en dankzij de capaciteit om warmte vast te houden ontladen deze stenen emotionele spanningen, spanningen in de spieren, verwijderen afvalstoffen, revitaliseren het lichaam, nemen de stress weg en overwinnen ze de zenuwen.

 • 45 minuten € 65.00
 • 90 minuten € 120.00
Wellness center client receiving hot stone massage

Voetreflexologie gecombineerd met REIKI

 • Wat is voetreflexologie?

  De voet is als een spiegel van de volledige mens. Voetreflexologie is een fantastische, natuurlijke manier om uw lichaam te helpen zichzelf te helen. Voetreflexologie is een massagetechniek waarbij er door druk op de voet een bepaald gedeelte van het lichaam of orgaan gestimuleerd of juist tot rust gebracht wordt.

 • ▪️Door de massage ontstaat er een betere doorbloeding en zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en gaan organen beter werken.

  ▪️Voetreflexologie heeft een invloed op het hele lichaam en brengt het weer in balans en harmonie. Reflexologie is geschikt voor iedereen: voor jong en oud, voor zieke en gezonde mensen of gewoon om te genieten. In de reflexologie worden de voeten manueel bewerkt en gemasseerd om ziekte in de rest van ons lichaam te voorkomen en te helen. Het is ook een holistische therapie, waarbij lichaam en geest in evenwicht wordt gebracht, en gestoorde of geblokkeerde energieën een betere doorstroming krijgen.

 • Voetreflexologie is zeker aanbevolen bij:

  slaapstoornissen, stress, depressie, hoofdpijn, spier en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, vocht vasthouden, slechte bloedcirculatie, of gewoon om te genieten,…. Een verstoring in het lichaam is dan ook terug te vinden op de voeten in de vorm van een pijnlijke plek. Door het masseren van deze plek wordt een goede doorbloeding op gang gebracht. Ook baby’s en kleine kinderen die veel huilen en ons niet kunnen vertellen wat er aan de hand is, kunnen vaak worden gekalmeerd.

 • Duur behandeling 45min € 60.00

Oorkaarsen

 • Een oorkaarsen behandeling geeft je een diep rustgevend gevoel, stimuleren de doorbloeding. Tijdens de sessie geniet je van een oorreflex massage en een lymfe massage van je nek. Het werkt in op het diep in het oor liggende acupunctuurpunten, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan. Door deze zachte massage laat je alle spanningen en stress los. Een oorkaarsenteherapie kan helpen bij oa. migraine, hoofdpijn stress, snurken, oververmoeidheid, slapeloosheid, verkoudheid, sinusitis.

 • Oorkaarsen €60.00

  Duur: 45min