10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Zenergie

Expert gelaatsverzorgingen

Specifieke verzorgingen die zeer diep inwerken met een maximaal resultaat (90 min). Hierbij maken we gebruik van DTI die ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen worden ingewerkt.

Boek een afspraak bij Zenergie

 • Timexpert White € 105.00

  Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Bij oneffen huid, rimpels open poriën en pigmentvlekken. Daarnaast voorkomt, reguleert en corrigeert het de aanmaak van melanine.

 • Timexpert Radiance C+ € 105.00

  100% stralend, de Radiance C combineert Pure Vitamine C en de Gepatenteerde Nanopolymeer HLG die de behandeling 6x doeltreffender maakt. Een behandeling die een beschermende werking geeft en huidveroudering tegengaat. De teint wordt helderder en stralender. laat de gestresseerde, vermoeide of grauwe huid weer oplichten. Correctie van Hyperpigmentatie.

 • EXCEL THERAPY O2 € 105.00

  De “intelligente” verzorging van de huid. Een behandelingslijn die de stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek, rokershuid,… . Vrije radicale zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig is en niet straalt. De huid krijgt als het ware een zuurstof boost.

 • HYDRALURONIC € 105.00

  Een huidverbeterende gelaatsverzorging voor iedereen, zelfs voor de gevoelige huid en oncologische patiënten. Een hydraterende en opvullende behandeling die de voordelen van hyuluronzuur maximaal versterkt dankzij de exclusieve formule met HLG. Met een massage die uit 4 fasen bestaat, geïnspireerd op de ‘skin Icing’ techniek. Met het nieuwe ‘Cool Massager’ hulpstuk wordt dit een unieke beleving.”

 • TIMEXPERT SRNS € 105.00

  Timexpert SRNS is ontwikkeld om het anti-stress vermogen van de huid te beschermen, dat wil zeggen, het vermogen waarover de huid beschikt om zich te beschermen tegen externe negatieve invloeden, die veroudering veroorzaken. Met deze behandeling brengen we de cel, die vervormt is door stress, ziekte, emoties, voeding,…, weer naar zijn oorspronkelijke vorm.

 • TIMEXPERT RIDES € 120.00

  Keer de tijd om met Timexpert Rides. Een excellente verzorging voor het bestrijden van dynamische en statische rimpels die zichtbaar verminderen in 3 sessies. Een 3-voudige werking om de lengte, diepte van de rimpels aan te pakken. Met gelaatscupping en gelaatsyoga massage.

 • TIMEXPERT LIFT(IN) € 120.00

  Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpertlift IN geeft een 3D lift aan het gelaat. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.