10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Zenergie

Gezichtsverzorging ALL-IN naar jouw behoefte

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling, ik stem me volledig af op jouw behoefte zowel fysiek als emotioneel.In samenspraak met wat jij wilt, tijd / budget om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke ervaring krijgt wat er op dat moment nodig is. ( bij afspraak maken ga je meteen naar onze online-agenda en kan je bij ‘Gezichtsverzorging All-In’ jouw tijd/budget aanduiden onder gepersonaliseerde gezichtsbehandeling.)

In combinatie met specifieke technieken werk ik parallel en complementair met het bindweefsel, spierweefsel, botweefsel, bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel en lymfesysteem.

Of ik leg de focus op zeer diepgaande relaxatie. Ik pas dan Japanse gezichtsmassage toe en werk hiermee op acupunctuurpunten en meridianen in combinatie met voetreflexologie geeft dit een bijzonder deugddoend gevoel, relaxatie, resultaat. Energetische behandelingen voeg ik toe voor een intense ontspanning want pas dan wordt herstel van het lichaam van binnenuit mogelijk gemaakt.

Met beide geef ik een totaalbeleving en breng ik de gezichtsbehandeling naar een hogere dimensie en versterk ik het effect van buiten naar binnen toe, iets wat toestellen niet kunnen evenaren.

Boek een afspraak bij Zenergie

 • Timexpert White

  Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Bij oneffen huid, rimpels open poriën en pigmentvlekken. Daarnaast voorkomt, reguleert en corrigeert het de aanmaak van melanine.

 • Timexpert Radiance C+

  100% stralend, de Radiance C combineert Pure Vitamine C en de Gepatenteerde Nanopolymeer HLG die de behandeling 6x doeltreffender maakt. Een behandeling die een beschermende werking geeft en huidveroudering tegengaat. De teint wordt helderder en stralender. laat de gestresseerde, vermoeide of grauwe huid weer oplichten. Correctie van Hyperpigmentatie.

 • EXCEL THERAPY O2

  De “intelligente” verzorging van de huid. Een behandelingslijn die de stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek, rokershuid,… . Vrije radicale zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig is en niet straalt. De huid krijgt als het ware een zuurstof boost.

 • HYDRALURONIC

  Een huidverbeterende gelaatsverzorging voor iedereen, zelfs voor de gevoelige huid en oncologische patiënten. Een hydraterende en opvullende behandeling die de voordelen van hyuluronzuur maximaal versterkt dankzij de exclusieve formule met HLG. Met een massage die uit 4 fasen bestaat, geïnspireerd op de ‘skin Icing’ techniek. Met het nieuwe ‘Cool Massager’ hulpstuk wordt dit een unieke beleving.”

 • TIMEXPERT SRNS

  Timexpert SRNS is ontwikkeld om het anti-stress vermogen van de huid te beschermen, dat wil zeggen, het vermogen waarover de huid beschikt om zich te beschermen tegen externe negatieve invloeden, die veroudering veroorzaken. Met deze behandeling brengen we de cel, die vervormt is door stress, ziekte, emoties, voeding,…, weer naar zijn oorspronkelijke vorm.

 • TIMEXPERT RIDES

  Keer de tijd om met Timexpert Rides. Een excellente verzorging voor het bestrijden van dynamische en statische rimpels die zichtbaar verminderen in 3 sessies. Een 3-voudige werking om de lengte, diepte van de rimpels aan te pakken. Met gelaatscupping en gelaatsyoga massage.

 • TIMEXPERT LIFT(IN)

  Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpertlift IN geeft een 3D lift aan het gelaat. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.