10% kennismakingskorting op al onze laserbehandelingen. Gebruik: NEW10

Zenergie

Klassieke gelaatsverzorgingen

Een complete verzorging aangepast naar de behoefte van de huid met als doel haar natuurlijke evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren.

Flash Lift

30 min | € 35,00

Een coup déclat verzorging voor een opspannend effect dankzij een gladmakend serum, ideaal om aan te brengen voor een make-up of voor een snelle oppepper van de huid.

Zuiverende Tienerverzorging

30 min | € 60,00

Diep reinigende verzorging voor de jonge tienerhuid

Options

60 min | € 75,00

Huidanalyse, reiniging, peeling, serum, aangepaste massage, masker, dagcrème, huidadvies en epilatie van de wenkbrauwen.
Een verzorging op maat die doelgericht uw huid verzorgt.

Boek een afspraak bij Zenergie

 • SO DELICATE € 75.00

  Een verzorging waarbij aandacht wordt besteed aan de (zeer) gevoelige en reactieve huidtypes. Natuurlijke ingrediënten zoals kamille, wortel, maïs en thee gaan de huid kalmeren, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ze hebben ook een anti-oxiderende en ontstekingsremmende werking.

 • PUREXPERT € 85.00

  Een verzorging met als doelgroep; jongeren tussen 15 en 30 jaar, maar kan evenwel voor alle leeftijden gebruikt worden als tussendoortje om de huid eens grondig te zuiveren. Het doel van de purexpert is de huid schoner en matter te maken bij personen met een vette huid. Diegenen die een normale tot gemengde huid hebben zullen dan weer ervaren dat de huid er zachter, soepeler en stralender gaat uitzien. De porieën worden verkleind en onvolmaaktheden zijn minder te bespeuren, de huid wordt nog eens extra gehydrateerd en zal er op zijn beurt gezonder uitzien.

 • ROYAL JELLY € 85.00

  Deze verzorging laat de huid terug ademen zodat alle sporen van stress verdwijnen. Een herstellende en voedende verzorging voor de vale, doffe, droge huid op basis van koninginnenbrij.

 • NATURAE € 75.00

  Een Biologische lijn die uw huid voorziet van nieuwe levenskracht. Voedt en beschermt uw huid tegen agressieve milieu-invloeden. volledig natuurlijke behandeling met biologisch gekweekte planten en kruiden.